Afgelopen jaar was voor Tamara Coelingh-Kamphuis en mij een mooi en #bijzonder jaar. We hebben vele #samenwerkingen kunnen aangaan en in een kort tijdsbestek zijn we van klein naar een mooi bedrijf gegroeid met een bijna #landelijke dekking.

We hebben ons #portfolio goed weten uit te breiden en onze #bibliotheek met eigen #lesboeken kunnen vergroten naar 20 lesboeken. We zijn erg #divers geworden en absoluut uw #beveiliging #specialist en ook specialist geworden in het ontwikkelen van #maatwerktrainingen. We hebben mede door ADD Safety Group en PROFI-SEC Security & Crowdmanagement vanwege de wensen die ze hadden gewerkt aan materiaal specifiek gericht op het bedrijf wat ons in het begin hoofdbrekens gaf en uiteindelijk heeft zich dat ontwikkeld tot de #maatwerkspecialist die we nu zijn. Dankbaar voor deze hoofdbrekens 🙂

Naast de vaststaande #opleidingen kunnen en willen we nu nagenoeg alles op maat bieden.

Komend jaar gaan we onze #dienstverlening uitbreiden. We hebben zoals u weet een website voor de opleidingen als Coelingh Opleidingen en we hebben sinds 1 jaar een ND netwerk. Een netwerk alleen voor de particulier beveiligingsbedrijven met een ND nummer. (geen ZZP)

Ieder heeft zich kunnen aanmelden en inschrijven als lid en dat is een kosteloos geheel geworden. De kracht zit hem in het #netwerken in een besloten omgeving.

Dat is nu uitgegroeid tot iets boven de 110 leden! Daar zijn we enorm trots op.

Wat eerst gestart is met een bijeenkomst in samenwerking met ADD Safety Group is ontaard in een groot netwerk waar je niet meer omheen kunt. Tot op heden hebben we alles op 1 website verwerkt maar het eerste kwartaal gaan we met veel lawaai een goed gevulde website lanceren, nd-netwerk.nl!

De tweede kamer heeft ons inmiddels opgemerkt en de senior #beleidsmedewerker die rechtstreeks werkt onder de #minister van #Justis heeft op 8 januari a.s. een gesprek met ons over serieuze onderwerpen zoals de herziening WPBR en de inzet van ZZP met ND nummer en de servicemedewerkers zonder screening. Dat was zonder het netwerk niet gelukt en we krijgen een stem. Komend jaar gaan we verder groeien en we komen bij partijen aan tafel te zitten als ND netwerk. Dat betekend dat we een netwerk van formaat worden met hoofdletters geschreven!

ND NETWERK, en dat bent u! We gaan een klein bestuur vormen om uw input te borgen, daar komen we nog bij u op terug. Al met al bieden we vanaf het nieuw te lanceren #platform een diversiteit aan documentatie voor uw bedrijf waardoor u beter gestandariseerd wordt als bedrijf.

Houd ons in de gaten! Leg een connectie met ons! Meldt je als ND bedrijf aan! Vorm samen met ons een vuist in de markt!

Voor nu, geniet van de laatste dagen in het mooie jaar 2023, dank jullie wel voor het vertrouwen en tot 2024!

Warme groeten

Tamara en Dennis Coelingh