Winkelbeveiliging is een vorm van beveiligen waarbij regelmatig veel van je gevraagd kan worden. Je hebt te maken met je preventoeve taak en zorgdragen dat er minder diefstal plaats vindt, maar ook in grote mate te maken hebt met de dienstverlenende rol van jou als beveiliger.

“Winkelsurveillance”. Dit boekje is speciaal ontworpen om beveiligingsprofessionals die werkzaam zijn in de retailsector te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden voor effectieve winkelsurveillance. Of je nu nieuw bent in het vakgebied of je vaardigheden wilt bijschaven, dit lesboekje biedt een uitgebreid overzicht van de belangrijkste aspecten van winkelsurveillance.

In een tijd waarin winkeldiefstallen, fraude en andere vormen van criminaliteit in de detailhandel toenemen, is het van cruciaal belang dat winkeliers en beveiligingsprofessionals goed zijn voorbereid en beschikken over de juiste strategieën en technieken om de veiligheid en beveiliging van de winkelomgeving te waarborgen.

Dit lesboek is samengesteld door experts op het gebied van beveiliging en winkelsurveillance. Het bevat een combinatie van theoretische kennis, praktische richtlijnen en casestudy’s om je te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en het nemen van doeltreffende maatregelen om risico’s te minimaliseren en incidenten te voorkomen.

Het is een online boekje met een aftoetsing waardoor je je eigen kennis op pijl hebt en door te certificeren je dit kenbaar kunt maken bij je werkgever of klanten.

De online cursus wordt geboden in een boek in e-learning, aftoetsing en certificering. na het voltooien zou je de SVPB examens kunnen aanvragen.

Voor informatie en prijzen, neem contact op met ons.

bent u platformlid? Dan krijgt u standaard korting op al onze trainingen!

info@kennis-kunde.nl of bel 06-5512710