maatwerk binnen kennis en kunde

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u als mogelijke klant op ons platform zit te zoeken naar die ene training en hij staat er niet bij. Wegklikken? Niet nodig. stuur ons een mail naar info@kennis-kunde.nl en stel uw specifieke opleidingsvraag. Wij kunnen u in de meeste gevallen goed helpen. Een team van vakexperts staan voor u klaar.

Maatwerk in communicatietrainingen, her- en bijscholingen, actualisering in het vakgebied, de laatste wetswijzigingen verzorgen of juist een aangepaste BHV training waarbij u het bedrijf in de rook wilt zetten en het personeel realistisch wilt trainen.
Wij kunnen aan deze zaken tegemoet komen en u ontvangt dan van ons na een gesprek met u uw maatwerk op offerte.
We hebben binnen ons vakteam docenten direct beschikbaar voor u op de volgende vakgebieden:

MBO2beveiliger
MBO3beveiliger
MBO3HTV
BOA
Communicatie
Verkoop
en coaching

We zijn er van overtuigt dat we u goed kunnen voorzien in uw aangepaste training. Maatwerk binnen kennis en kunde zijn we in gespecialiseerd! Vergroot uw of uw personeel haar kennis en kunde waardoor er een beter onderbouwd team staat die meer weet en meer kan.

Wij helpen u graag dus bel ons!
Bel kennis-kunde.nl

https://youtu.be/wHjhlurBV9k

Het maatwerk binnen kennis en kunde staat ter beschikking voor u!

De betekenis van kennis en kunde volgens bronnen:
Kennis: datgene wat geweten en toegepast wordt door de mens of door de maatschappij als geheel, veel van de menselijke activiteit vereist specifieke kennis, ervaring en vaardigheid. (Bron Wikipedia)
Kunde: 1) Bekwaamheid 2) Degelijke kennis 3) Kennis 4) Kundigheid 5) Onderlegdheid 6) Vaardigheid 7) Welgeordende kennis 8) Weten 9) Wetenschap (Bron; mijnwoordenboek.nl)

oftewel, kennis en kunde hebben een veelzeggende betekenis en jij hebt daar zelf invloed op hoe groot jouw kennis en/of kunde wordt. We helpen je graag met het maken van een weloverwogen keuze!

Tot snel!